1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577894 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192536

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Efter allt som hänt senaste dygnet är man fan helt jävla slut i både kropp och själ. Irritationen från Timråhåll är knappast obefogad med tanke på att vi tappar en av våra absolut bästa spelare för lååångt tid framöver. Hartman kommer förmodligen halka efter rejält med rehab och missa stora delar av försäsongsträningen till nästa säsong också. Dock vill jag ta helt avstånd från alla sorters hot, oavsett om dom kommer i ”stundens hetta” när man är flyförbannad så är det inte OKEJ med hot. Man måste kunna behärska sig lite mer än så. Sen tycker jag faktist i allt detta att det bör således också framkomma att detta hot som det nu snackas om så mycket inte kommer från vare sig Timrå IK eller ens en Timråsupporter. Jag är för lite påläst gällande detta nu men jag har uppfattat det som om det är nån nära till Hartman som som framfört detta på nått forum? ( kanske här??)

Jag säger alla fall NEJ till hot rent allmänt och tar avstånd från sånt..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928:

så här är det: Björkröven är ett smutsigt lag. Umeå kör med sina finkulturella yttringar, men hockeylaget är i grund och botten ett väldigt smutsigt gäng. Jag lovar!

Snälla ta nu och gör hockeysverige en tjänst och spöa dem på isen genom att vinna hockeymatcher, att sjunka till deras nivå när det gäller fulspel, smuts, osportslighet, det är inte lösningen. Se till att vinna fyra matcher bara. Hela norrland står bakom er!
Låst ämne