1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581328 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192515

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Simmalugnt: Okej... Det får stå för dig om vad du tycker är okej utanför isen. Det finns vettiga Timrå supportrar som väger upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Efter allt som hänt senaste dygnet är man fan helt jävla slut i både kropp och själ. Irritationen från Timråhåll är knappast obefogad med tanke på att vi tappar en av våra absolut bästa spelare för lååångt tid framöver. Hartman kommer förmodligen halka efter rejält med rehab och missa stora delar av försäsongsträningen till nästa säsong också. Dock vill jag ta helt avstånd från alla sorters hot, oavsett om dom kommer i ”stundens hetta” när man är flyförbannad så är det inte OKEJ med hot. Man måste kunna behärska sig lite mer än så. Sen tycker jag faktist i allt detta att det bör således också framkomma att detta hot som det nu snackas om så mycket inte kommer från vare sig Timrå IK eller ens en Timråsupporter. Jag är för lite påläst gällande detta nu men jag har uppfattat det som om det är nån nära till Hartman som som framfört detta på nått forum? ( kanske här??)

Jag säger alla fall NEJ till hot rent allmänt och tar avstånd från sånt..
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: Jag har överhuvudtaget inte yttrat mig om vad jag tycker är ok eller inte utanför isen. Men visst kan jag fördöma hot, det var inte min poäng.

Men om man håller på ett lag där spelare med berått mod skadar sina motståndare och sedan sitter och ler åt vad de åstadkommit, då ska man nog ta ner tonläget och inte börja prata om att ta avstånd.

Björlövensupportrar gapar hejvilt här inne om att Timråsuppotrar ska ta avstånd från uttalanden från en person som inte har någon officiell koppling till Timrå IK, men jag har fortfarande inte sett någon Björklövensupporter kräva att representanter från det egna laget ska ta ansvar för de handlingar och uttalanden från sin klubbs representanter som skulle kunna sägas vara upprinnelse till det hela.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: Tycker du det är ok att Hellström flinar i båset när Rheinhardt går ut i omklädningsrummet?

Det är ju tecken på att man inte har förståndet i behåll. Psykopat-lampan lyser rätt klart där.

Speciellt om man som många Löven-supportrar bedyrat att dom inte hade för avsikt att skada. Då garvar man inte när någon fått näsan knäckt.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: Vill inte dra igång nått igen men stämmer det här?
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hur många här inne tror att björklövens coronafall är påhittade? Om du tror det klicka på "gilla" tack på förhand//Liftwaffe.
Låst ämne