1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192623

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Lub: Nej där är jag med dig också. Vill inte rättfärdiga våld eller att använda sådana ord heller. Men blir lite fel om allt är ok att sägas i det offentliga rummet. Bara det görs skojfriskt och "rätt" ton liksom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Kan det vara så att Wallson trollar hela hockeyallsvenskan? Nu bortser jag från hot och sånt som inte hör hemma i offentligheten men det han säger, det som händer, allting. Det är så långt ifrån något man tidigare sett i svensk hockey så att man blir förbryllad. Han sågar domarna, han sågar skadade motståndare och han sågar dom egna fansen (han sa med glimten i ögat att det är skönt när dom stängt restaurangen så att han slapp höra dom vråla). Det har varit påstådd spelskandal, det har sparkats målvakter med sociala problem, spelare är ute och festar och hamnar på coronaavstängning och nu är det väldigt lägligt coronautbrott.

Snacka om Twin Peaks att hänga med på vad som händer runt Björklöven. Kan vi inte bara spela hockey och få det här avklarat? Känner noll glädje eller nerv av den här slutspelsserien, enbart frustration och irritation. Det sjukaste i alltihopa är att det är noll fokus på att vi vann en match med 7-0, noll fokus på att vi spelade riktigt bra hockey, det är nästan inte ens fokus på den smutsiga tredjeperioden. Vem hade gissat att två matcher in i serien så skulle allt fokus vara på Corona och mordhot?
Låst ämne