1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192885

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tonymontana:

Hela den här pajkastningen är ju jäkligt tragisk. Allt det här hade kunnat undvikas om man som ledare hade tagit ansvar för sitt lags beteende. En normal människa med empati hade satt ner foten och bromsat sitt lag, och satt tydliga direktiv under matchens gång.

En normal människa med empati hade tagit ställning till sitt lags beteende under intervjun efter matchen, och satt ner foten och påtalat att det inte var okej som de uppträdde. Ingenting av detta hände och då är det inte så konstigt att allt urartar (dock ej okej med hot naturligtvis). Är det såna här ledare som vi ska ha inom svensk elitidrott så ser inte återväxten bra ut tyvärr. Man måste kunna ta sitt ansvar även om man precis har blivit utspelade i en viktig match. Även domarna har en stor del i det hela. När hela hockeysverige såg vad som pågick så borde det inte varit så svårt för domarna att se det heller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sune: Ja, speciellt då matchen i princip var avgjord. Tränaren IFB borde förstå sambandet mellan orsak och verkan. Nu måste domarna hålla extra uppsikt på spelare i båda lagen. Hockeyallsvenskan mår bäst när lagen spelar hockey, inte spelar sönder varandra. Situationen som uppstått är helt förkastlig. Hoppas verkligen att det rättar till sig i resterande matcher, där laget som vunnit dessa fair and square tar en plats i SHL.
Låst ämne