1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2194971

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: nu är ju detta hypotetiskt men att Belov brutit mot coronarrestriktionerna är väl klarlagt? Om man sedan kan smittspåra spelare X och Y’s smitta till Belov (dvs. umgåtts med spelarna) så skulle man ju kunna argumentera för att löven har en viss skuld i detta. Nu drabbas ju både löven och Timrå men det låter lite orimligt att vi på något sätt ska dela skuld i frågan om smittan går att spåra till en spelare som brutit mot reglerna. Det får ju stora ekonomiska och sportsliga konsekvenser för båda lagen.

Men som sagt, Belov eller nån annan kanske inte har något med detta att göra, dom kan ju bara haft otur också.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Fast hur vet du att Timrå inte är den stora boven i det hela när ni " testar bara när någon har symtom" ?

Covid kan smittas även fast du inte har några symptom överhuvudtaget.. så det känns lite långsökt att klaga på just 1 person när det kan vara flera runt om i båda lägren'

" smitta kan spridas både från personer med och utan symtom. Utifrån den erfarenhet som finns just nu, av covid-19 och andra liknande sjukdomar, är bedömningen att smittspridningen från personer utan symtom står för en liten andel i jämförelse med smittspridningen från personer med symtom."
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Apropå hjärndödhet har Wennerholm en krönika om avstängningar i slutspel (nej, länkar inte och ni behöver inte läsa). Han tycker att spelarna ska få böter istället eftersom "dom bästa spelarna ska vara på isen när det är slutspel".
Logiskt. Lär ju bli många stjärnor kvar om man kan tackla sönder dom, låta supportrarna skramla ihop till böterna, och spela nästa match.
Låst ämne