1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2195159

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Fast vem ska flyttas upp? Det står 1-1 i matcher och det ska avgöras över 7 matcher. Vissa skulle säga att löven tagit en match på bortaplan och därför är i förarsätet. Jag skulle säga att det är omöjligt att avgöra vem som skulle gå upp baserat på resultatet hittills.

Sedan kan vi sluta spekulera, finalserien kommer avslutas. Ingen av klubbarna vill att det ska avgöras på något annat sätt än på isen. Löven har förlängt alla kontrakt och redan fixat arbetstillstånden, förutsätter att Timrå gjort samma sak.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: Det är 100 procent glasklart, att om inte det kan spelas klart, så är det seriesegraren som flyttas upp. Det kan icke bli Löven. Det är det enda alternativet enligt de regler som finns.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: Det som räddar ”oss” i år är ju att HV-Brynäs hann spela färdigt innan den här skiten. Nu är det upp till hockeyallsvenskan att avsluta det här, SHL är ju färdiga med sitt, tack och lov. De där slipsarna ger jag inte mycket för
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: det står 1-1 i matcher, fördel hit och dit spelar ingen roll. Timrå vann grundserien, det är vad man borde kolla på efter ställning i finalserien. Klargör man att lövenspelare spridit Corona för att man inte hållit på regelverket så diskas löven. Glasklart.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: Om det inte spelas fler matcher denna säsong så kommer nog inte de 2 matcher som spelats i denna finalserien att ligga till grund för något beslut kring vem som flyttas upp.
Men om så skulle bli fallet så vore det ganska märkligt om en av dom första parametrarna inte var målskillnad. Timrå har ju inte ens fått chansen att möta Björklöven borta, så att en bortaseger skulle väga tyngre vore ju rejält orättvist då bara ett av lagen spelat borta.
Låst ämne