1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

553243 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2195540

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: troll? Ok, jag tackar för mig om detta är nivån här. Har ni inte utrymme för oliktänkande åsikter så ser jag inget intresse av att skriva här.

Och i övrigt: Ja, jag vet att Hartmann inte är timråit. Problemet är dock att han skrev idiotiska inlägg i vårat forum och ingen tillrättavisade honom innan media redan snappat upp det hela. Mappe tillrättavisades när han skrev ut Wallsons adress (mycket bra att det skedde!) men ingen vågade säga något åt Hartmann tyvärr. Det kanske tog emot eftersom just hans son just åkt på en skada efter en mycket ful tackling, men tänk på att ni nog gjorde honom en otjänst genom att lajka inläggen och inte tala honom till rätta. Uppenbart att han skrev i affekt och i ett sådant läge behöver man andra som hindrar en från att göra dumma saker. Nu tvingas han istället genomlida en polisutredning. Och vi alla timråiter som inte skriver i sociala medier dras med i smutsen när ett fåtal personer gör bort sig.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: Om du läst vårat forum sen match 2 så borde du sett att vi haft ett antal nyreggade konton som inte varit särskilt seriösa med att hålla en diskussion. Alla nya medlemmar sen finalen började kommer tyvärr bli misstänkta om det skrivs kritiserade inlägg.

Med tanke på det du säger om att SHL skulle flytta upp HV71 vid inställd final. Det är säkert möjligt med reglerna och är kanske vad SHL-klubbarna helst vill. Men det skulle vara ett så kolossalt misslyckande för hela hockeysverige att stoppa kvalet två år i rad. Det skulle betyda att man spelade en hel säsong med 14 klubbar under en pandemi där lagen gått back ekonomiskt, behövts stödjas av skattepengar, spelare skadats, man har ökat risken för smittspridning med alla bortamatcher och sen efter allt det så får man inte ut någonting alls. Vad var poängen med alla uppoffringar då? Om platsen i SHL inte är garanterad till ett hockeyallsvenskt lag, varför har vi spelat en hel säsong och nästan hela slutspelet trots alla nackdelar?
+9
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: Jag skulle gissa att det postades typ 5 inlägg/minut där och då. Att då som enskild supporter hinna med att granska och tillrättavisa andra är väl kanske att kräva lite mycket kan jag tycka. Tycker du att man ska tillrättavisa allt konstigt som skrivs här så får du tyvärr inte göra annat. För att inte tänka på alla andra sociala medier där det skrivs allsköns dumheter i tid och otid.


Jag var själv fruktansvärt besviken och arg på Rahimi efter smällen på Hartmann. Jag är det fortfarande även om den akuta ilskan såklart lagt sig.

Jag tänker dock bara ta ansvar för det jag skrev.
+6
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: Du får nog finna dig i att bli kallad det när du i ditt 2:a inlägg går ut och fördömer ett helt forum. Ta reda på lite fakta kring den skit du sprider och återkom gärna därefter. Har inget med oliktänkande att göra. Se och lär av lövensupportern joségonzales härinne. Han är i många fall oliktänkande i jämförelse med de flesta andra härinne men har inga problem med att bli respektfullt behandlad. Det finns givetvis en anledning till det och det är att han ytterst sällan (om ens någonsin) uttrycker sig provokativt. Det gjorde du
+2
Låst ämne