1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2195555

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: Om du läst vårat forum sen match 2 så borde du sett att vi haft ett antal nyreggade konton som inte varit särskilt seriösa med att hålla en diskussion. Alla nya medlemmar sen finalen började kommer tyvärr bli misstänkta om det skrivs kritiserade inlägg.

Med tanke på det du säger om att SHL skulle flytta upp HV71 vid inställd final. Det är säkert möjligt med reglerna och är kanske vad SHL-klubbarna helst vill. Men det skulle vara ett så kolossalt misslyckande för hela hockeysverige att stoppa kvalet två år i rad. Det skulle betyda att man spelade en hel säsong med 14 klubbar under en pandemi där lagen gått back ekonomiskt, behövts stödjas av skattepengar, spelare skadats, man har ökat risken för smittspridning med alla bortamatcher och sen efter allt det så får man inte ut någonting alls. Vad var poängen med alla uppoffringar då? Om platsen i SHL inte är garanterad till ett hockeyallsvenskt lag, varför har vi spelat en hel säsong och nästan hela slutspelet trots alla nackdelar?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
John Cena: oavsett hur man gör blir det ett misslyckande om finalen inte spelas färdigt. Min uppfattning är i alla fall att pengastarka HV sitter bäst till för att få en skrivbordsplats i SHL. Argumentet kommer vara att det inte går att särskilja på oss och Americanos och då ska HV premieras.

Det finns inget regelverk som reglerar detta, utan det är ad hoc lösningar som hittas på helt godtyckligt. Min poäng var därför att påpeka att man är lovligt naiv om man tror att vi gynnas av en helt inställd final.
Låst ämne