1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580479 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2196310

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Rip Kirby: ja vet, det är jag som är låg just nu och tänker mig ett skräckscenario, stryk mot löven, spelarflykt, tomt på spelarmarknaden och vi får slåss om en topp åtta placering nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: Samtidigt byggde vi ett topp tre lag på några månader när vi åkte ur 2019. Vi tappade då 75% av truppen från SHL-året innan. Jag vet att jag själv varit med och jobbat igång de här orosmolnen kring kommande säsongs lagbygge, men vi behöver inte plocka fram kajalpennorna och svartsminka oss riktigt än. Det kommer diffa på 14 dagar i slutändan mellan ursprungligt slutdatum och det nya slutdatumet. Lirar vi HA nästa säsong så kommer vi givetvis vara ett topplag igen, det ÄR inte så satans svårt att vara det som vår länsgranne lurar omgivningen att tro.

Går vi upp så blir det givetvis lite extra meckigt på grund av detta. Imorse kunde inte Nubben säga något alls till de spelare vi vill behålla, nu kan han svara ”14e maj, då kan jag ge slutgiltigt besked” till deras agenter. Orkar de inte vänta så länge så är det så, men vi har flera kvalificerade spelare som uttryckligen verkar skita i huruvida vi lirar SHL eller HA, t.ex Albin Carlson. Vissa vill helt enkelt inte byta klubb hur som helst, allt handlar inte alltid om att nå en viss liga exakt när som helst i karriären. Det ska passa också, och är man på en plats där man vet att tåget inte har gått på grund av de omständigheter som just nu råder så tror jag att det ska krävas ett sinnessjukt starkt bud för att man ska vilja riskera den tryggheten. Har vi speciellt många spelare i vårt lag som kan räkna med några ”sinnessjukt starka bud”? Knappast, och isåfall var de förlorade långt innan den här härvan tog sin början.

Nä, känn lugnet allesammans. Nu finns det ett slutdatum, och är det något Löven inte kommer kunna besvära oss mer med innan 14/5 så är det åtminstone corona. Det är bara att bocka av den kryssrutan.
Låst ämne