1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2196861

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928: Vilka brister? Tages bar är fullt godkänd. Att stänga av Belov var också helt rätt. Alla spelare var testade och friska innan första matchen mot er.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Har ni en "Tages bar" nu också, räckte det inte med restaurang Tore?

Sedan kan jag säga att det visst finns arbetsgivare i Europa som säger att man ska gå till jobbet trots att man har varit i kontakt med en smittad. Min t.ex. för att man ska testa sig ska man haft närkontakt mindre än 2 m under minst 15 minuter. Så står det också på 1177 (som Nooky länkade). Det kan man såklart tycka vad man vill om och även om löven gned handskar i timråansikten för glatta livet så kan jag lova att ingen var närmare än 2m under 15 minuter.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Du är bara för mycket alltså... Snacka om ”färgad” supporter.

Du tycker alltså Timrå brister men att Löven inte gjort något fel? Sluta förneka, du vet uppenbarligen hur mkt smitta det är i regionerna nu, och du vet uppenbarligen vad rekomendationerna är, men då tycker du alltså att det inte är ens lite bristande att man via kryphål bygger en resturang och tar in mer folk samtidigt som Belov dansar där? Ingenting säger att du inte kan få Covid bara för du haft det 1 gång. Du ser inte alltså bristen i det?
Allt behöver inte vara rätt bara för att det är godkänt.. Precis som du själv tyckte gällande Timrås hantering av testning, du vet det var ju godkänt av smittskyddsläkaren, men var det rätt?
Samma gäller ju Löven, var det verkligen rätt att göra så samtidigt som hela NUS kryper på knän och rekomendationerna är tydliga.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Timrå följer smittskyddsläkarens råd. Då tycker du detta: "Smittskyddsläkaren verkar ju vara en fullständig idiot"

Löven bygger ut restaurangplatser genom att hitta kryphål och på så vis bidrar till den ökande smittspridningen i landet. Då tycker du detta: "Tages bar är fullt godkänd."

Dubbelmoralen är så uppenbar. Släpp det här nu.
Låst ämne