1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581818 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2197354

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ionloo: utav det lilla jag har sett av löven, så har dom framförallt tre spelare som kan lyfta laget, Fredrik A. Wiklund och Rahimi. Och dom två förstnämnda verkar vara lite tveksamma till spel i nuläget. Sen har dom Liss som pendlar mellan landslagsklass och ner till veritabel säkerhetsrisk. Men vi vet ju inte hur Coronan har slagit i Timrå än. Det känns oerhört öppet!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: Som Björklövare så kan jag säga att visst är dessa tre viktiga men den viktigaste centern är Tyler Vesel som får stort förtroende i alla spelformer,sedan är Alexander Deilert den viktigaste backen med mkt istid,liksom Palmqvist,som lag är det dock inte dom enskilda spelarna som gör laget bra,då man matchar på 4 femmor med små skillnader i istid,dock beroende på om det är mkt BP eller PP i en match.Liss kedjan är den mest produktiva och Liss är också den spelare som verkligen ger allt i match efter match,visst kan han gå bort sig ibland men misstagen har blivit färre längs vägen till finalen.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tom Topp: Verkligen, men magkänslan är ju att Timrå har fler spelare som brinner för klubben och kan knyta näven och bara bestämma sig att detta är vår serie att vinna. Hoppas att vi kan ställa upp med fullt lag om det nu blir på torsdag det blir spel och att inte några nyckelspelare saknas med anledning av covid.
Låst ämne