1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581095 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2198182

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: VK:s krönikör gissar på 90 procents chans att finalserien startar på torsdagar,största avbräcket är Alexander Deilert som loggar mkt istid och är säkerheten själv defensivt
Backpar på träningen idag...
Adam Plant - Teemu Eronen(Åter från skada)
Zach Palmquist - Alexander Popovic(Varit utlånad till Teg under säsongen)
Karl Johansson - Daniel Norbe
Daniel Rahimi(avstängd) - Olle Liss (Gick som back, precis tillbaka i träning)

Saknades: Alexander Wiklund(skada), Alexander Hellström(avstängd), Alexander Deilert(sjuk) och sedan Nicolai Belov som åkt hem.(långtidsskadad).
Jag som Björklövare vill spela på på så lika villkor som möjligt,och det tror jag alla vill,vill ni skjuta upp det så kan det nog bli så någon dag till,gissar på att torsdagens match kan flyttas,sedan börjar det...men det är min gissning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Mikom: Maken till enögd krönikör har jag aldrig varit med om. Allt Löven gör är NHL-klass osv, det är bara otur att folk blir skadade pga det var ju försöka att spela pucken från Hellström och Rahimi osv. Han flaggade ju för att Hartmann och Walli var överfallsmaskiner också som Löven var tvungna att se upp med...
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Mikom: Ja, jag tror att det är svårt för oss att sitta och gissa här. Får helt enkelt vänta tills läkaren i Timrå sagt sitt och detta kommunicerats utåt. Antar att de skapar sig en så bra koll på läget som möjligt nu i början.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Mikom: Man kan ju även fundera kring om back-to-back matcher är så smart i detta läge när båda lagen legat sjuka. Kan vara nog så värt att få en vilodag emellan varje match, minst.
Låst ämne