1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580648 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2199255

Sv: Apropå nånting...
Lång inklistring nu men ändå ....

Mikael Eriksson, BIK Karlskoga:

1. Jag har faktiskt inte sett någonting ännu, jag orkade inte se de två första matcherna då jag var så besviken. Men nu när det har lagt sig lite ska jag kolla. Jag är god vän med Daniel Wessner och gillar att se hur han dömer.

2. Jag tycker nog att Timrå IK förtjänar platsen efter att ha varit överlägset bästa lag i serien, men Björklöven också eftersom de har tagit sig till final. Det är två starka lag i en jämn serie men jag tror att Timrå tar det till slut. De är snäppet vassare.

3. Sett till konkurrensen nästa säsong hade jag nog hellre sett att Björklöven går upp nu. De har ett otroligt ekonomiskt stöd och skulle kunna få ett bra lag även nästa år.

4. Jag kan säga som så här att det jag framför allt ogillar med Timrå är deras sjuka spets, det är jobbigt att möta dem. De är otroligt skickliga och det kan jag bli irriterad på, haha. Sedan hade jag ett vredesutbrott uppe i Timrå under säsongen ... det låg väl lite i att jag tyckte vi blev utspelade. Men jag gillar Timrå faktiskt, all respekt för dem. Björklöven slog ut oss så det är jag lite bitter för, men det är nog inget lag jag ogillar på så vis faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer