1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2202135

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Zäta75: Jag har ställt in mig på att de kan bli en väldigt jämn match och att det kommer krävas tålamod och bra spel (framförallt gediget försvarsspel). Slänger ur mig en klyscha, men inledningen och första målet blir viktigt.

Har diskuterat med en del Lövensupportrar (oundvikligt när man bor i Umeå), de känner sig uppgivna och mer än en tycker att det är rättvist att Timrå går upp OM så blir fallet. Är faktiskt inte så många som skyller på Covid-19. De flesta pekar på att Löven varit väldigt ojämn denna säsong (även i slutspelet), och att framförallt defensiven varit undermålig. De frågade mig om hur jag tycker att Löven borde spela mot Timrå och det som låg närmast till hands var försvarshockey a la Västervik. Men ingen av oss tror att Löven skulle kunna spela en sådan hockey, det kräver dessutom en exceptionell målvakt. Och som en av mina vänner sa (också Lövare): ”Det har varit mycket snack om Västervik, men vilket lag vann den semifinalen” 😬😁

Jaja, mycket svamlande i syfte att minska anspänningen inför matchen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hua så nervös man är. Känns långt ifrån klart det här. Torsk ikväll och Löven får eventuellt tillbaka Deilert och definitivt Hellström till match 6, plus hemmaplan på det. Skulle det bli en match 7 har vi allt att förlora helt plötsligt, och de har en full backbesättning att tillgå med Rahimi i laget. MEN, känner mig ändå hyfsat trygg med tanke på hur de tidigare 4 matcherna sett ut och det ska bara inte hända att vi förlorar 3 raka nu. Känns som att spelarna vet vad som gäller också, men vi hade ju lite problem med att stänga ner serien på hemmaplan mot Västervik också när vi hade chansen..
Låst ämne