1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581328 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2202126

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Smokey: ikväll gör vi allt för att bli klara för SHL! Vi kämpar till sista bloddroppen.

Timrå IK mot SHL! Det är en underbar dag. Det ligger magi i luften.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Zäta75: Bara jag som tycker att allt för många tar ut segern i förskott? ST matar artiklar om SHL - avancemang, har vi redan glömt bort hur Timrå vände 1-3 i matcher mot KHK för tre år sedan? Hoppas bara att alla nära laget fortfarande har fötterna på jorden!
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Zäta75: Jag har ställt in mig på att de kan bli en väldigt jämn match och att det kommer krävas tålamod och bra spel (framförallt gediget försvarsspel). Slänger ur mig en klyscha, men inledningen och första målet blir viktigt.

Har diskuterat med en del Lövensupportrar (oundvikligt när man bor i Umeå), de känner sig uppgivna och mer än en tycker att det är rättvist att Timrå går upp OM så blir fallet. Är faktiskt inte så många som skyller på Covid-19. De flesta pekar på att Löven varit väldigt ojämn denna säsong (även i slutspelet), och att framförallt defensiven varit undermålig. De frågade mig om hur jag tycker att Löven borde spela mot Timrå och det som låg närmast till hands var försvarshockey a la Västervik. Men ingen av oss tror att Löven skulle kunna spela en sådan hockey, det kräver dessutom en exceptionell målvakt. Och som en av mina vänner sa (också Lövare): ”Det har varit mycket snack om Västervik, men vilket lag vann den semifinalen” 😬😁

Jaja, mycket svamlande i syfte att minska anspänningen inför matchen.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Om 10 timmar ä dä klart rabbuslingar 🥳🥳🥳
WE ARE BACK 🥰🥰🥰
Låt dä rinna lätt 🌞🌞🌞
Timrå IK ä tebaks i SHL 🥳🥳🥳
Låst ämne