1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580493 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2204064

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Men snälla nån, låten spelades i arenan när de kom ut, inget hån
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Den här lirade vi efter att en i Malmö kört buss på fyllan när Malmö klev in på isen.

Det gick bra det åxå.

Skriverier i Aftonbladet och Expressen ? Gissa en gång.

www.youtube.com/watch?v=_sK6oaBYB7g
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Puckat: Haha ja och spelarna själva satte väl på låten. Ni hånar HV på isen, några spelare står & hoppar och sjunger ”inget SHL för björklöven” efteråt. Dahlén peakar Foppa i Expressen med att ”jag ska följa Modo-Löven på swehockey nästa år”.

Ni skämmer ut er, men de är det iofs bra att fler får se det.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Puckat: Någon musikansvarig har ju uppenbarligen tyckt att det var en ljus idé att den låten skulle spelas just då. Det kanske inte var ett hån från spelarhåll (om inte Lodin efterkonstruerar i intervjun), men att det inte skulle vara det från den som valde att spela låten är ren jävla bullshit!

Det finns INGEN annan logisk förklaring till varför man skulle välja att spela den låten efter en match mellan Timrå och Björklöven.

Det är pissdåligt, grisigt, och får Timrå IK som förening att se ut som lallare i en tid när vi skulle kunna vara medias gullegrisar.

Den som är ansvarig borde gå ut och be om ursäkt till både HV71 och Timrå IK. Sedan kanske det är läge att höja nivån lite och ta in någon som inte behöver spela Allan Ballan med höhö-humor i musikbåset, lite jävla snits och stil och klass borde man kunna kräva i SHL.
Låst ämne