1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581141 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205157

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag har ju klagat på Freddans "brist" på taktiskt kunnande genom åren och även i början av denna säsong. Men har också sagt att jag tyckt han steppat upp ordentligt i slutet av säsongen och slutspelet. Tycker det är på sin plats att Freddan får det bekräftat i sin nominering.

"Han har också en förmåga att läsa spelet och vara taktisk som coach."

Haha en käftsmäll på "oss" gamla kritiker. 😉

Som det ser ut nu så känns det nog som den bästa ideen att gå in i SHL med Freddan, speciellt med den utdragna säsongen och allt. Kan väl dessutom tycka det är på sin plats att Freddan får lite upprättelse med en bättre trupp denna gång. Om han vill köra vidare vill säga. Skall väl ha bud från Schweiz med..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Haha, ja det är klart att det är förjävla starkt att vi lyckats bibehålla nivån genom hela säsongen. Resultaten talar ju sitt tydliga språk.

Men i linje med att jag gnällde på att Lill-Kenta inte fick det 02/03 så finns det ju andra namn under den här säsongen vars lag presterat betydligt bättre än vad man trodde på förhand. Freddan är givetvis jävligt stolt över detta, men hade Karlin fått utmärkelsen så hade nog Freddan bara ställt sig upp och applåderat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är bara att lyfta på hatten, grattis Freddan!
Kommentera