1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582341 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2206869

Sv: Silly Season 2021-2022
Costanza: Ja alltså finns det nån man unnar lyckas så är det Jonte, även om man hade velat se han tysta belackarna i SHL en säsong först.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Nubbens jobb gick alltså från att behöva värva en "förstafemma", till att nu behöva fylla på ytterliggare med en "franchise-spelare" utöver det. Jag vet Nubben har många verktyg i lådan, men han kan inte trolla hur mycket som helst med den budget vi har. Albin Lundin har dessutom gjort de flesta av sina poäng ihop med Dahlén så det skapas nu nog än mer frågetecken efter detta.

Silly Season är en SKITSÄSONG!!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Tror att vi ska vara positiva egentligen oavsett vad som händer med Jonte. Som några andra här inne redan varit inne på så är det nog sannolikt två olika scenarion som vi arbetar utifrån:

1. Jonte åker till Nordamerika och tar en plats i San Jose och får spela i världens bästa hockeyliga - stort grattis och all lycka. Vi får glädjas åt hans framgång.

2. Jonte får inte en ordinarie plats och har gjort klart för klubben att AHL inte lockar lika mycket som SHL-spel hemma i Timrå. Han har gjort 60 matcher i AHL, bott där borta och vet exakt vad AHL innebär - känns inte som att han skulle kunna tänka sig att husera i farmarligan (som inte ens är en bättre liga än SHL beroende på vem man frågar och när). Då kommer han spela i Timrå för att det är där han kan utvecklas mest om det inte blir NHL. Grattis alla inblandade, vi glädjs tillsammans åt SHL-spel!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Ja det är så det känns. Det finns nåt idrottsromatiskt a la Buster som vi går miste om här. Förutom då en avsevärt större chans att hävda oss som nykomlingar.

Nu blir det till att se fram emot en mkt gråare säsong där varje poäng får ses som en stor framgång. Inte för att det inte var så även med Jonte i laget men kavla upp ärmarna och jobba jobba jooobba blev än viktigare
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Samtidigt hade han ju kunnat lira gröthockey i SHL den här säsongen. Måste erkänna nu att han tog rätt beslut att spela upp TIK istället för åka runt som en idiot och tugga puck...
Låst ämne