1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581811 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2213643

Sv: Silly Season 2021-2022
iexil: Tror han är nästintill klar! Det är ingen Dussin lirare direkt, assisterande kapten i landslaget i VM dessutom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Angående Olofsson tror jag Nubben känner ett ganska stort ansvar för pojken. Som sagt, magnifik med galler i kvalet mot KHK. Sen inslängd i en alldeles för stor roll säsongen efter, i ett lag som inte alls var byggt för SHL. Att han tidigt bestämde sig för att dra till Skellet var kanske inte snyggt rent lojalitetsmässigt, men utifrån hans perspektiv fullt förståeligt. Det där året var inte alls vad han behövde i det läget i sin karriär.

Sen: talangen och potentialen finns där, tveklöst. Men en hel del är upp till honom själv. Som flera varit inne på - det syns att han inte brinner riktigt till 100%. Får han in desperationen och fullt driv i spelet har han alla möjligheter att bli en producerande SHL-spelare. Men där är han inte.
Och: det är synd för hans karriär (om han nu är villig att snäppa upp inför nästa sässe) att han igen hamnar lite otajmat. En roll i andrakedjan i ett SHL-satsande HA-Timrå hade nog passat helt perfekt. Ett nykomlings-Timrå med mindre utrymme för tålamod och återuppbyggande av spelare, nja. Klart suboptimalt.

Knylans förslag om utlåning till BIK och en rejäl, dieseldoftande tuta-och-kör-miljö hade nog passat ypperligt - om han verkligen vill ta tag i sig själv. Då skulle han dessutom ha alla möjligheter att ansluta till laget under säsongen givet att utvecklingen gått åt önskat håll.

Men, Nubben är Nubben. Tror han på honom kommer han att få chansen redan från start. Fine med mig, i s f. Hela Timrå känns redo för SHL den här gången, och inte minst Nubben. Bygget av backsidan skvallrar om en helt annan ambition i år, och får vi in ett par toppforwards av den kaliber det spekuleras om, så...tja. Då litar jag helt på Nubben om han upplever att det finns plats för Olofsson.

Kul annars med OJ. Ungdomlig entusiasm is the shit, och det ska bli kul att se hans utveckling. Några chanser till SHL-spel lär det nog bli.

Nu tycker jag att vi avslutar den här fredagen med en riktigt fet bomb. Ge oss Hanzl!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Tonymontana: Blir grymt det här Fredde👊
Låst ämne