1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581018 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2216824

Sv: Silly Season 2021-2022
Sonnenberg: Ser att Modoiterna tycker att Nubben är obegripligt optimistisk. Han har byggt ett lag med play in som rimlig målsättning, bara okunnigt att emotsäga det. Sedan kanske det inte håller hela vägen men sämst 12:a blir vi. Men det är klart, Modoiterna är väl de enda i hockey-Sverige som inte imponeras av HV:s lagbygge heller. Det säger något om cykloperna när det enda lagbygget som imponerar på dem är deras egna. År ut och år in, oavsett graden av misslyckanden och antalet spelare och tränare som flyr
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: Nubben har nog inte värvat så här bra sen stan brann, bara peka och ring så har kontraktet varit påskrivet. Vi har grym rutin från topplag i SHL som vi inte haft tidigare vilket kommer visa sig ovärderligt. Vem bryr sig om HA kommande säsong när HV har tagit 10 raka segrar och serien är död i november. Jag kan göra ett undantag och streama när modo möter HV bara för att se hur de blir avklädda och sedan byter ut hela truppen i vanlig ordning.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: Du är väl medveten om att du faktiskt ljuger rejält?
Modoforumet tycker att HV har det på papperet klart bästa laget (sedan uttryckt att det ändå måste spelas om det och att för mycket av det goda kan leda till besvikna spelare). Jag har ifrågasatt uttalandet att Timrå har den bredaste bänken av alla lag I serien. Bredare än exempelvis Rögle.

Så, du får såklart kritisera oss, men gör då det av korrekt anledning. Inte genom att ljuga och hitta på. Du, om någon, framstår som Trump i det. Det kallas halmgubbe när man tillskriver någon annan synpunkter de inte har och sedan förlöjligar dessa.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: Jag förundras verkligen av det där. Vad är psykologin som ligger bakom att man får ett sånt där fullständigt narcissistisk självförtroende, även fast man inte har någon som helst grund för det? Brynäs har samma mentalitet.. Är det att rätt som de är har dom en bra säsong där dom sprattlar till och ligger i toppen, för att sedan återgå till att harva i nedersta botten av tabellen i respektive liga?

Skulle ju vara otroligt skönt att vara sån själv, att alltid se ljuset, även då man ligger tvärsist, att då kunna slänga ur sig "Det här vara bara ett sabbatsår" eller "Vi är ändå bra på att aldrig åka ur(Brynäs)" och sedan gå vidare med skyhöga förväntningar på nästa säsong. Knappast en styrka men rent mentalt måste det vara otroligt skönt, Som timråit rånar man alla apotek i en 5mils radie på lugnande bara för att sa sig igenom en match...
Låst ämne