1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2217826

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Jag reagerade inte på ditt inlägg eftersom jag tyckte att du kopplade det tydligt till Modoiternas hype innan och det, som man kan ana, antiklimaxet efteråt. Jag tyckte inte att du raljerade över damghockey helt enkelt utan om deras besvikelse(?)
Sen vill jag bara slå fast att jag brinner för herrhockey och Timrå IK i synnerhet. Damhockey får inte upp pulsen så på mig. Jag bänkar mig inte framför en damhockeymatch om inte min dotter spelar. Ännu. Men sånt kan ju ändras, det har iaf gjort det när det gäller damfotboll för mig. Man behöver inte låtsas som att damhockey har samma attraktionsvärde som herrdito. Däremot känns det onödigt att raljera och förlöjliga damhockeyn. Det handlar om attityder och värdegrunder, att praktisera det och inte bara använda orden som floskler
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag delar vartenda ord som du skriver.
Det finns överhuvudtaget inte på agendan att förlöjliga eller misskreditera någon idrott, något lag eller någon enskild idrottare för något som den eller de är eller inte är. Idrott måste få vara för precis alla, alltid. Det kan jag tycka att vi tyvärr inte riktigt når upp till idag.
Kommentera