1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581671 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2223744

Sv: Försäsong 2021
FH - avdammad: Tror chansen varit rätt mycket mindre att vi tagit steget upp utan Jonte i allafall. Det är lite där min oro ligger först och främst. Även där har ju flertal "experter" funderingar på om Timrå verkligen lyckats ersätta honom på ett bra sätt nu när det blir SHL spel. I mitt tycker så saknar jag kanske 2 klasspelare som har producerat på SHL eller liknande nivå förut för att sprida ut poängprodujtionen på i allafall 3 kedjor.

Det är bra med en bred forwardsuppsättning som vi besitter nu, men alldeles för många breddspelare i min smak. Jag är rätt säker på att målskyttet kommer vara vår akilleshäl framöver som sagt och att Nubben kommer vara tidigt ute efter spets. Lär bli nog nån/några forwards som lär få röra på sig under säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
För att lyfta nått positivt i mitt Neggande så väljer jag att lyfta upp Alvarez som sett het ut(baserar ej endast detta på föräsongen)
och jag tror kommer slå sitt poängrekord i SHL denna säsong. Kan känna det är lite synd att han hunnit bli 34 år då jag tror det finns en dimension han aldrig fått spela ut riktigt i en offensivare roll. Madhawk var inne på det i sin senaste podd, att han aldrig riktigt fått chansen i en förstakedja, men potentialen finns där.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Supportrar till IFK Göteborg ang att deras isländske stjärna anklagats för sexuellt ofredande. Lägg märke till att han dessutom friats. Det är väl lite den här människosynen man efterlyst inne Brynäsboken, de har mycket att lära
Låst ämne