1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2224015

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Och nä, jag vet inte hur många som blir felaktigt beskyllda. Vet du?
Man kan vända på det också och fråga sig hur många kvinnor (och barn) som blir utsatta men inte blir betrodda
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: Så är det också, så det är klurigt. Men ändå vettigt att ta upp detta för diskussion tycker jag. Skönt att vi kan lyfta svåra frågor i forumet
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: Jag behövde kolla upp fallet om Sigthorsson och jag kan inte hitta att han friats eller blivit frikänd i domstol. Det som hänt är att han betalat sig ur situationen för att slippa domstol. I hans öppna brev så står det inget om att han nekar till sexuella trakasserier, enbart nekande till "våld". På så vis kan man säga att han är "skyldig" (i folkmun) men han har bara fått "straffet" att be om ursäkt och ge ekonomisk ersättning till offren enligt den förlikning dom kommit överens om.

Brynässpelarna är väl bara anklagade för sina brott vid skrivande stund? Det har väl inte skett något erkännande eller snack om förlikning? Därav blir jämförelserna mellan situationerna rätt konstiga. Frågan är också om denna diskussion egentligen är relevant för detta forum?
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: jag tror att man som man måste ha en dotter för att kunna tänka i dom banorna. Sen mina döttrar föddes har kvinnors perspektiv blivit oändligt mycket viktigare för mig och nu förstår jag kvinnors problematik mycket bättre. Men jag tycker som du, att bli juridiskt frikänd betyder inte att man är helt oskyldig. Högst troligt är man jävligt skyldig till det man blivit anklagad för men att det är ord mot ord. Tragisk verklighet vi lever i.
Låst ämne