1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2224654

Sv: Försäsong 2021
Hahl Bundy 2.0: Rattie är svårbedömd än så länge, minns Jimmy Hamrin var lite skeptisk till han i början med när Rattie var ett rykte och man hade första avsnittet av Timråpodden sen Hamrin kommit tillbaks efter sin Covid.
Hoppas att Rattie är en sån spelare som höjer sig när det väl börjar gälla något helt enkelt, man ser ju små tendenser då och då att han har skills.

Det man gillar mindre är väl att han verkar försvinna en del i 5 mot 5? Precis som Hamrin var inne på att han var lite rädd för. Är väl precis det vi inte har råd med riktigt heller på våra få "spetsforwards" vi har, att ha en spelare som mest vaknar till liv när det vankas powerplay och ytor uppstår.

Känns som man får ge han 10-15 omgångar för att kunna utvärdera läget i allafall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Rattie har blixtrat till då och då. I PP tycker jag att man kan använda honom på blålinjen för skott. Han gjorde ett fint mål därifrån i en av matcherna, visade klass med ett riktigt bra skott. Annars rätt osynlig.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Nog för att Rattie värvats som spets. Men att samtliga spelare som värvats som spets också kommer leverera kan vi inte räkna med. Det krävs att även spelarna från förra säsongen höjer sig ett par snäpp för att det ska bli en rolig säsong. Det är ju liksom hela tanken med Nubbens lagbygge vad jag förstått. Den lilla spets vi fått in är till stor del där som en boost för att få de andra spelarna att växa in i kostymen.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Nej nu är det game on. Rama in denna allesammans så får Bififfen stå får sitt ord framåt våren..😉

"Så är det absolut vanligtvis. Men i år så känns sistaplatsen självklarare än på 10 år. Jag äter både höger och vänstersko om det är något annat lag än Timrå som tar den platsen."
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
ska inte såga rattie ännu
men hellre sett en finne el tjeck
lek kompis till Hanzl
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: man hoppas att Hanzl kan lyfta Rattie. Själv är han inte tillräckligt kreativ, inte utav vad jag har sett hittills iaf!
Låst ämne