1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2224990

Sv: Försäsong 2021
stoff: Mycket svart eller vitt härinne nu. Ni som klagar på Westerlund vet väl att han inte spelar denna match? Jag tycker det är märkligt att han och Svensson inte fått 1 match tillsammans på försäsongen. Jag tyckte de var ett klockrent backpar. Westerlund var enligt mig bäste back i finalserien mot Löven. Jag upplever att vi känns lite sega denna försäsong, kanske beroende på hård träning och tungt lag (till Modanos glädje). Jag väljer och se det positivt och tror detta lag kommer plocka poäng i mörka november när andra lag viker ner sig. Den oro jag har nu är att vi inte hittat spetsen i 1:a femman bland forwards. Tror på Hanzl men skulle viljat provat Lodin bredvid honom. Känns som de skulle kunna hitta kemi
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Hank: men inte tror du väl att sm-guldkandidaterna Luleå hockey tränar mindre och snällare än Timrå? Eller nåt annat av dom lagen vi torskat mot denna säsong? Om Timrå är tröttare än dom andra lagen så beror det på att man är dåligt tränade, inte att man tränat hårdare än alla andra.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Luleå ska ligga i toppen och vi i botten så skillnad ska det vara. Vi får tacka för lektionen och det är bra på ett sätt för det får Fredde o Co och jobba ännu mer för att få spelet att sitta. Nubben var ju vansinnig på ståplats förra matchen när Danielsson obehindrat fick cross-checka framför vår kasse utan notis från domaren. Jag kan tänka mig att Nubben inte är gladare efter denna match.
Låst ämne