1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534374 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226552

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Sen har väl Zajkowski ett och annat säga till om också, tänker jag. Annars… ja, planen just nu lär (och bör – m å s t e) vara att kalibrera detta till att fungera på SHL-nivå. De två första perioderna i lördags var en orgie i barnsjukdomar och rakt av en skymf mot den defensiv vi mönstrat på senare år. Det finns väldigt mycket att skruva på, och det är väl här hela poängen med vårt lagbygge någonstans ska börja synas.

Flertalet av våra nyförvärv har tidigare befunnit sig i klubbar som högpresterat på den här nivån, det gäller ’bara’ att få det att kugga i den här mixen. På HA-nivå har en av våra främsta styrkor varit att snabbt hitta och åtgärda brister från en match till en annan. Nu är det i en annan kontext och mot betydligt bättre motstånd, men nog fan vågar jag hoppas på att vi uppträder på ett annat sätt på torsdag.

Det kan bli med Rajan i kassen, men jag kan tänka mig att man landar i att låta JJ ta de här matcherna i början fram tills det att man sett att vi börjat hitta nivån. Det skulle kännas mest fair mot Rajaniemi också, på något sätt.
+3
Låst ämne