1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

533113 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226762

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
KniveN: Hehe läste bara snabbt vad SHL officiella skrev. Vet inte hur de tänker. Det stod ju avlossade skott och det kanske inte alltid menas med att de sitter på mål?

Stolpskott etc är ju ett avlossat skott men räknas väl som död, Även om det avlossade skottet inte är på mål så kanske det ändå var ett högkvalitativt läge som vi släppte för enkelt i slottet?
Hade vi mött ett ännu bättre mål så sitter dom nog i nätmaskorna istället..

Hur som haver så var det öppen gata och det måste tightas till i fortsättningen.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Sputnik: Jag gissar att det är skottförsök som avses, det vill säga antalet avslut. Sen var själva avsluten tar vägen är en annan sak.

Nog fan blev man lite brydd i lördags, så är det. Förhoppningarna var högre ställda än vad utfallet visade sig bli, sen är det en premiär vi snackar om. En premiär mot ett lag vi nästintill förväntas slå med tanke på förhandssnacket, och vilken nivå IKO själva håller är lika oklart. En förväntad jumbofinal, som kan visa sig vara något helt annat efter 52 spelade. Ifjol torskade vi premiären mot den förväntade megafavoriten Löven, sen visade sig säsongen ta en helt annan riktning. Det är ett maraton detta, som det brukar heta.

Det är inget dåligt manskap vi mönstrar och sett till gubbe för gubbe så ska framförallt defensiven fungera bättre än sådär. Jag är benägen att tro att problemet bara ligger i anpassning till hockeyn som sådan, det var en premiär. Säsongens mest chansartade fas är just nu i början, så detta med att det är ”viktigt med de tio första matcherna” vet jag inte riktigt hur mycket man ska fokusera på. Poängen är pissviktiga under hela grundserien, men det mest väsentliga för vår överlevnad är trots allt vad vi sysslar med framåt januari och februari. Det är när man börjar närma sig omgång 40 som nykomlingar brukar tappa kontakten med omgivningen i tabellen.
+9
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Sputnik: Ja så kan det ju vara, men låter fortfarande väldigt högt.
Låst ämne