1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581313 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2227693

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Heisenberg: Mitt uttalande bygger inte bara på gårdagen, utan jag anser att han har varit bra under större delen av försäsongen.
Jag menar även på att han besitter mer skills än vad de konkurrerande 4:e line spelarna gör, således är han en större talang.

Precis som du säger så uppfattar man spelare olika. Men på samma sätt som du är trött på "nu kommer han igång igen" så är jag lika trött på de ständiga sågningarna av JO när han trots allt ändå gjort hyggliga insatser.

Däremot kan man ju definitivt konstatera att Timrå har haft ett större tålamod med honom än andra spelare. Framtiden får utvisa om det har varit klokt eller ej
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Håkkybåkky: Jag har också alltid försvarat Olofsson. Men jag måste erkänna att ibland har även jag tvivlat. Men han är bara 21, och kommer han ur valpigheten tror jag att han kommer bli en toppspelare i SHL. Har jag fel får jag väl ta på mig hundhuvudet då!
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Håkkybåkky: Ok. Jag tycker inte han gjort hyggliga insatser under försäsongen heller, och främst inte under förra säsongen. Kan dock hålla med om att han besitter mer individuella skills än kanske Boyce eller Walli, men jag tycker dock att de bidrar mer i spelet på isen och framförallt jobbar hårdare än Olofsson. Därför ser jag hellre andra spelare än honom, då de i mitt tycke bidrar mer och åker inte runt med hänghuvud och kladdar bort pucken stup i kvarten.

Jag fattar att man kan tycka det "finns potential" men det har jag personligen gett upp i alla fall. Alla talanger blommar inte ut och jag förstår inte hur många chanser han ska få innan man inser det. Under tiden tar han plats åt andra som faktiskt ser ut att tycka hockey är kul och är beredda att jobba hårdare.

Såg att han erkände i ST idag att förra säsongen var ett skitår, precis som han sade inför förra säsongen om året i Skellefteå när han kom tillbaka och "skulle hitta glädjen och självförtroendet igen". Det lyckades inte, ändå står han där i PP i SHL i år och det är ett hån mot andra som förtjänar platsen mer.
Låst ämne