*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2228610

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Bragd-Birger: håller med.
En förklaring till att vi stundvis landar fel med centrarna kan vara att LaLeggias/Zajacs spel skiljer sig åt kraftigt från resterande backar där de försöker hålla puck i tid och otid, till skillnad mot ”enkla förstapass” från resten.

Enbart av den anledningen hade jag velat se en split på ovan nämnda transatlanter. Skapa enhetlighet bland våra backpars spel.
Sen så smakar det mumma att se dem tillsammans i offensiv zon där de är mästare på att hålla kvar puck och skapa målchanser från halvrisiga situationer.
Förslag: håll isär dem som bas, men sätt ihop dem i offensiva situationer mot mindre disciplinerade lag.

Gällande Hanzl vill jag inte ta fram motorsågen än, även fast mina förväntningar är bra mycket högre än prestationen hittills har visat på.
Man ser onekligen att han har spelkänsla, bra passningsspel i PP och är en jävla mästare på att teka. Inte varje säsong som vi har en gubbe som vi kan slänga in vid tek och då få börja med puck till 65% sannolikhet. Det sistnämnda är guld värt i PP. Och om vi tvingas leva på bra PP denna säsong så blir han onekligen vital i vår trupp enbart av den anledningen.

Nya tag mot Lule! Förhoppningsvis får vi se en Didde med hela knäskålar och ett jäkla tacklingssug framför 6000 rödvita fans
+9
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Håkkybåkky: Håller med split på dessa på tok för små lätta tillsammans bara att spela stenhårt fysiskt mot dom så blir de helt över i egen zon. Klarar inte av att ta bort folk framför mål viket är ett måste i dagens hockey
Låst ämne