1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583005 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2229505

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: nog är det så modo har fler medlemmar supporters kommunen går in med flera miljoner till hallen
Svårt jämföra klubbar ex vis Gävle hänger det Brynäs grejer i foajén på hotell och affärer och allt handlar om hockey i vissa städer i Sundsvall finns knappt nån som förknippar stan med hockey klart då att vi har flera års arbete att bygga upp från där vi var förr med nära 100 miljoner I omsättning
Nu verkar sponsorer komma ca 80% från Timrå kan ha fel men känns så vi är på Karlskrona och Oskarshamn vi ligger nu tyvärr publikt tror jag på 3500 på torsdag i coronatider naturligt att folk sitter hemma
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TD: Ja, det är svårt att jämföra klubbar. Försöker avstå från det och fokusera på vad Timrå kan göra bättre.

Hoppas vi inte ligger på Karlskronas nivå för dom spelar i ettan, det hade varit riktigt mörkt ;)

Det du nämner skulle Timrå absolut kunna uppnå, det ligger enbart på klubbens vilja och ambitioner. Att TIK inte skulle kunna smöra upp 7-8 hotelldirektörer i stan för att få ha Timråvimplar i kassan låter inte på något sätt omöjligt. Många av Timrås förbättringsområden behöver inte kosta särskilt mycket utan grunden ligger i relationsbyggande.

Vill man att folk ska stötta och investera flera tusen per år så måste man fokusera på att få dem att känna något för klubben. Även om du kan få mer bil för pengarna så drömmar folk om en BMW eller Merca för att det KÄNNS bra. Det jag kommer på som finns idag för ofrälsta är att du kan kalla dig själv Tikare (vilket är gratis), eller gå på matcherna. Vart är incitamentet att spendera mer tid och pengar till klubben? Lyckas man med bra kommunikation, identitetsbyggande profiliering och att synas så tror jag att fler kommer känna att de vill vara aktiva i sin support till klubben.


Gamla flosklen ”Syns man inte, finns man inte” är lika aktuell i dag, just nu syns inte Timrå särskilt mycket - därför saknas publiken.
Kommentera