1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577900 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2233931

Sv: Apropå nånting...
Johan J: Det måste väl ändå vara mer derby känsla mot Luleå än mot Leksand för er? Sen får du också tänka på att det inte bara är avstånd för er utan för Luleå också och för dom så är Timrå närmast bortsett från Skellefteå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Vill påstå att det är noll derbykänsla mot Luleå. Sundsvall och Modo är de självklara derbymotståndarna men lagen huserar som bekant i olika serier. I SHL är det Brynäs som är hetaste motståndaren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Inga derbykänslor för något lag alls i SHL. Ska man krysta fram någon derbykänsla så är det väl möjligtvis Brynäs, men nej inte dem heller, då är sur-löven mer känsla.

Rivalitet har vi mot två föreningar, den ena spelar i en serie så långt bort från vett och sans att det är pinsamt. Den andra är ondskan själv.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Nä, så är det inte. Med avståndslogiken så menar du att Leksand är ett derby för oss då, eftersom ni är näst närmast oss

Finns ingen vidare historik eller något att bygga en rivalitet på mot Luleå heller.

Välkommen på andra sidan dalälven så ska du få se att det vi kallar ”Norrland” är 60% av landets yta. Det är mest skog och mark här, men det är också trevligt.
Kommentera