1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580633 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236366

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Va lite realistisk. Hade man haft pengarna till 2 nya första lina spelare och en toppback så hade dom redan varit i truppen. Finns ingen anledning för Timrå att hålla i pengarna.

Säger såklart inte att det är helt slut på pengar men känns som att i nästa alla böcker på HS så finns det något önske tänk med att det bara är att plocka in första linare och hemvändare bara hipp som happ.

Det är sällan lag värvar topp spelare under säsong utan man försöker mest fylla luckor som man inte hunnit fixa under sommaren eller potentiella skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: en anledning att vänta med värvningar bör ju vara att dom är billigare mitt i säsongen. Kanske inte månadslönen men antal månader den ska betalas är ju färre. Sen vill man kanske se hur långt befintlig trupp räcker. Nubben har väl sagt flera gånger att målsättning med nuvarande trupp är play in, något som nu ser ganska orealistiskt ut så det är väl inte omöjligt att han överskattat det befintliga spelarmaterialet och därför inte värvat hårdare före säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Som det ser ut nu är det inte jättesvårt att ta plats i de 2 första kedjorna i Timrå. Blir glad om man hittar en forward som kan ge inhektion likt Johannes Salmonson gjorde senast vi var i Timrå. Komma in med lite pondus och styrka, även om han inte sprutade in poäng så var han duktig på att gräva i offensiv zon och få fast spelet där.
Hade inte sagt nej till en transatlantisk center som kanske kan komma loss nu när man sållar ur i NHL. En som kan ge ett djup till centersidan och va ett komplement till Rattie som är rätt beroende av medspelare som gör jobbet och skapar yta åt honom.
Kommentera