1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236519

Sv: Apropå nånting...
roger_sundsvall: Jo tilläggas att Rattie är ännu mer osynlig i spelet 5 mot 5 och är väldigt beroende av sina medspelare. Men av nån anledning ställer man kanske lite högre krav på en förstecentet antar jag..
Där är också en av anledningarna jag gärna ser en center och forward in som kan driva spelet lite mer, då käns det som vi har råd med en Rattie som har målskyttet som sin styrka och Hanzl kan centra en andrakedja. Om vi har råd att behålla båda 2 och förstärka med 2 alltså..

Annars får Nubben gambla lite och försöka hitta nått "billigare" guldkorn likt Andrew Calof eller nått från Nordamerika. Dags att visa att Nubben har fingertoppskänslan kvar även på SHL nivå nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det där tror jag är önsketänkande. Vi har möjligtvis råd med en värvning. Mer än så tror jag inte. I så fall ska det vara att vi drar bra mycket mer publik än budget, alternativt externa finansiärer.

Nej, att det skulle bli tufft visste vi. Att gapa efter nyförvärv nu tror jag är för döva öron. Att vara efterklok är lätt men hur många forwards ska vi ha på lönelistan? Är inte bara att skeppa spelare och tro att de ska plockas upp på direkten.

Det hade kunnat vara värre, se på DIF. Tror Barry lyfter bra mycket mer i månaden än vad Freddan och Ante gör tillsammans.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: jo..han är inte en HA spelare
..han lär kosta Fläsk 💲 oxå..
sk.spersvärvningar kan man ställa höga krav på oxå
Kommentera