1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581814 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2236530

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det där tror jag är önsketänkande. Vi har möjligtvis råd med en värvning. Mer än så tror jag inte. I så fall ska det vara att vi drar bra mycket mer publik än budget, alternativt externa finansiärer.

Nej, att det skulle bli tufft visste vi. Att gapa efter nyförvärv nu tror jag är för döva öron. Att vara efterklok är lätt men hur många forwards ska vi ha på lönelistan? Är inte bara att skeppa spelare och tro att de ska plockas upp på direkten.

Det hade kunnat vara värre, se på DIF. Tror Barry lyfter bra mycket mer i månaden än vad Freddan och Ante gör tillsammans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jo jag har ju inte några stora förväntningar på att saker lär hända. Är väl mest frustrerad att Nubben körde detta race från början med den största forwardssuppsättningen i ligan typ och prompt skulle ta med så många brunkare.
Trodde han lärt sig nått från förra gången som han själv sagt, att vara kylig och vänta in marknaden istället denna gång. Får hoppas att spelarna tror på detta mer än jag gör för tillfället och motbevisar mig..
Kommentera