1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580648 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236605

Sv: Apropå nånting...
Vem hade ni först lånat ut eller liknande:

* Andersson
* Boyce-Rotevall
* Liljegren
* Lööke
* Madsen
* Olofsson
* Walli-Walterholm

Jag menar om vi plockar in någon/några ny(a) måste ju någon/några lämna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Laken: Boyce Liljegren Olofsson har inte I SHL och göra. Walli en av få forwards som kan smälla på ta en fajt helt given han och Svennson Hartman de ända som får Godkänt mot Leksand. Laget är i övrigt ett grått felbygge möjligt att ny tränare kan få till en nytändning i truppen inte troligt i lilla kompis klubben tyvärr åker man hellre ur än att AGERA
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken: Olofsson, Liljegren, Walli, Boyce, Madsen, Lööke, Andersson, i nämnd ordning.
Jag tror f.ö. att Nubben underskattat styrkan på SHL idag. Att vi kommer upp med allsvenska spelare som var bäst i Allsvenskan, spelar mindre roll ser vi nu, än så länge iallafall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken: Liljegren först och främst. Sedan Walli, följt av Olofsson, för de är de tre enda realistiska att lämna av de du nämner. Problemet är att Morten kommer de aldrig att bryta med, samma med Boyce, Lööke och Andersson, och där är de två första inte av SHL-kaliber.

De enda två som egentligen har SHL-egenskaper är Lööke och Andersson av de du nämner, men Lööke har kommit in i det här där han tänker, och tänker, och tänker, och tänker, och tänker, och tänker, igen. Han har haft de perioderna tidigare. Han skulle må bra av att det kom in mer offensiv spets, så han kan vara de där perfekta tredjelänken.

Och Erik Andersson vet jag inte riktigt de tänkt göra med. Han är en bra SHL-spelare i tredjekedjan, men som det är nu så får han spela med två icke SHL-dugliga spelare i varje match.
Kommentera