1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2237044

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Ja Per Svensson börjar ju mer och mer kännas som att nån gjort nåt as skönt experiment och skapat en klon baserat på lika delar Sanny Lindström och Per Styv. Ta mig faan tror jag det är några % Kalle Koskinen med där också.

Det var det roliga och glädjande det, nu över till det andra...

Citat från Nubben: "Finns spelare jag INTE är nöjd med".
Jaha men ledarna då? Är du nöjd med dem? Freddan har kvalat in oss till SHL 2 ggr
men båda gångerna m h a en viss Dahlén Jr. Är han rätt man? Ante? Molinder vad tillför han??? Sedan fattar jag inte hur jag och fler med mig kunde sitta och vara så nöjda med värvningarna här i somras. Så här i efterhand så är flera av dem rent obegripliga och förutom Hanzl så har vi ju inte värvat en enda spelare för en 1a kedja. Bohm, Erixon, LaLeggia, Zajac, EA, Alvarez var inte 1a kedjespelare i sina tidigare SHL lag. Rattie är en måltjuv men känns mer och mer som en måltjuv för HA nivån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Nubben är gammal och trött och mätt, nöjd med att ha Timrå i HA, behövs nytt hungrigt ungt blod..Tycker han kan satsa 100 procent på sin spelbutik och trav. Till nästa säsong. Två nya tränare ska också in. Ante är i Timrå för att han är far till Lander. Åtminstone lite .Freddan har gjort sitt..
Molinder framstår som ett 1 april skämt..Vad gör människan där överhuvudtaget?
Kommentera