1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578011 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2237054

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Nubben är gammal och trött och mätt, nöjd med att ha Timrå i HA, behövs nytt hungrigt ungt blod..Tycker han kan satsa 100 procent på sin spelbutik och trav. Till nästa säsong. Två nya tränare ska också in. Ante är i Timrå för att han är far till Lander. Åtminstone lite .Freddan har gjort sitt..
Molinder framstår som ett 1 april skämt..Vad gör människan där överhuvudtaget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: Min syn på den infekterande tränarfrågan:

Freddan har ju bevisat hur starka grupper han har fått ihop. Med Freddan har vi gått upp två gånger, spelare har även pratat om hur de vill stanna i Timrå och hittat glädjen. Det är även lite orättvist att lasta all kritik på honom men inte berömma han för de spelare som har fått en sån extrem utveckling under hans ledarskap Lundin, Lööke, Hardegård, Wedin, Larsson o.s.v…

Lite tufft också att sparka en tränare som har fått utmärkelsen årets coach efter sju matcher.

Angående Ante så hyllades han enormt för den defensiv vi visade upp ifjol och att han skulle vara ett oprövat kort är ju lite felaktigt. Tittar man på till exempel Stridh, så har Ante ett något bättre cv då han även har varit huvudtränare.

Med det sagt förstår jag heller inte laguttagningarna och håller med om att Laleggia- zajac inte ska spela ihop. vi ser heller verkligen inte ut som ett playoff lag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Det kontaktnät som Nubben har tror jag inte nytt blod har. Lex Linkan
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Andreas arbetar som individuell utvecklare. Mao han hjälper ledarna med individen. Spelare nu för tiden vill ha mer och snabbare feedback.

Han kanske hjälper Freddan översätta till engelska också? 😂

Ante är väl oprövat kort kanske men tanken är väl ändå att han ska bli huvudtränare?
Kommentera