1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580493 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2238293

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Har faktiskt inte varit orolig tidigare, men nu är jag det på riktigt. Det här ser för jävla illa ut. På precis alla plan. Lagmässigt, individuellt, spelsystem, synkning, närkamper, sortering...och ledarmässigt.

Nubben är ansvarig för laget - inklusive tränarna - och nu måste han svälja surskallen och börja agera. Är övertygad om att han är delaktig i exempelvis formeringen av backparen (hade han i n t e varit det kan jag sätta en hunka på att dom justerats redan efter Växjö-haveriet), och där måste det tänkas om. Rejält.

Sen måste man nog börja göra förändringar bland forwardsbesättningen. Lundin-Lööke funkar inte alls på SHL-nivå, och frågan är väl om den duon ens funkat med #54 som tredjelänk. Är väldigt fundersam på Lundin. Var helt övertygad om att hans spel skulle hålla även i SHL, om än med betydligt beskedligare poängproduktion. Oroande, som sagt.

Och nytt blod i offensiven. Olofsson bidrar inte alls där det är tänkt, dvs offensivt/kreativt. Låna ut och ersätt med erkänd SHL-kvalitet.
Sen: om Liljewall inte är fysiskt hämmad - av med kaptensbindeln och peta honom neråt. Ser ju rent erbarmerlig ut på isen nu, jämfört med inledningen. En kapten måste gå i bräschen, och det gör han inte någonstans.

Sen behövs det en riktigt bra center på det här. Hanzl är vår bästa i dagsläget, men jag är inte särskilt imponerad. Han skapar inte tid eller utrymme åt sina kedjekamrater, och han är en patologiskt usel avslutare. Ska han vara kvar bör han vara 2e-center.
Rattie skapar i princip ingenting på egen hand, men kommer garanterat bidra med mål om han får en rejäl playmaker bredvid sig. Nu åker han i blindo och får knappt ett skottläge.

Alvarez? En av få som såg bra ut på försäsongen, men mindre imponerande nu. Har absolut kvaliteter, men känns inte riktigt som en karaktärsspelare. Hör inte hemma i en förstalina för tillfället.

Osv. Fi fan. Halvvägs in i oktober, och Timrå ser redan ut som en samling strykrädda HA-resenärer. Vilket jävla haveri.
Finns det ingen sansad, klok skribent som kan pränta ner ett lugnande mastodontinlägg?

HOCKEY ÄR EN JÄVLA SKITSPORT!!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Bragd-Birger: mycket kan jag hålla med om, får känslan av att de inte är någon riktigt ledargestalt i Hela laget, Jonte var den viktiga pussel biten och ah massor har sagt de men tror när inte någon riktigt i laget eller någon närmast truppen runtomkring just gör så kan man inte vinna fajten emot sin motståndare! Sen som sagt Hanzl behöver få lite mer tid med också något mål när de varit stolpträff och inte ta ordentliga avslut när han levererar pass på blad hela tiden. Joey och zajac behöver en som Didrik och någon mer för kunna luta sig tillbaka och Svensson tvekade jag på säkert många men han utnyttjar de han är bäst på och då i topp i backligan. Spelet, som emot Luleå Frölunda där press och kamp spelet var bra och de är nyckeln enkelt sagt, vinna puck precis som tex en teckning allt räknas att vinna puck och vara puck förande som vi Timrå vill vara oavsett motstånd sen självkart anpassning. Får inte Ante och Freddan ihop de och kunna vara ledare som Alla i truppen tror på och går ditt för var dag eller vad tror ni? Djurgården skall vi besegra på lördag inget annat är fint nog på hemmaplan för vårat Timrå!
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Bragd-Birger: Det här med lån. Jag håller med om att Olofsson bör lånas ut men det är ju faktiskt tänkbart att inte ens ett bottenlag i allsvenskan vill blåsa ett av sina två SHL-lån på Olofsson, man kanske vill vänta på att något bättre dyker upp? Lööke borde däremot vara utlåningsbar.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Bragd-Birger: Har inte läst ett enda positivt och sansat inlägg av Knylan än denna säsong. Det om nått tycker jag bekräftar vår oro om hur det ser ut på isen. 😅
Låst ämne