1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2238387

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Sputnik: Ni får försöka hitta en pp back. Eller en back som är tvåvägsspelare vilket gynnar på sikt ... Och en poäng forward. Rbk kommer nog leta efter en back relativt snart.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Kvällens match får mig verkligen att tvivla på det här laget. Jag har haft en hyfsat låg profil men ikväll var det tyvärr pinsamt att se lagets uppträdande.

Försvarsspelet har varit uselt ända sedan match 1 på försäsongen. Det måste sättas direkt. Under förra sejouren i SHL så vet jag inte hur många gånger jag hörde ”vi måste sätta försvarsspelet”. Nu är det samma visa igen.

Anfallsspelet är ändå hyfsat bra de gånger vi kommer in i zonen med pigga spelare och får lite tryck. Oftast så blir det en dump ner i hörnet pga trötta spelare efter att de har bott i egna zonen hela bytet. Nästa byte, samma sak. Vi måste också lyckas göra mål på de få chanser vi får om spelet ska se ut såhär.


Spelarmaterialet, ja här finns mer att få ut av en del spelare. Tycker inte Bohm ens är nära att hålla SHL-klass såhär långt in på säsongen. Lalle och Zajac är bra framåt men är inte alls bra bakåt. Albin Carlsson som jag trodde skulle kunna anpassa sig bra är utanför laget ikväll.
Vår bästa back är Per Svensson och det är så kul att se hans steg han tagit. Men resten? Ge Bohm 2 matcher till, blir det inte bättre så är det bara att skeppa iväg. Med tanke på statusen på ”Didde” så blir jag också väldigt fundersam över den värvningen. Vi har i princip spelat 20% av serien och en av våra toppbackar har 0 minuters matchträning och är en bit från spel. Han lär ju knappast komma in och dominera försvaret…

Skeppa också iväg ett gäng forwards. Då tänker jag mest på breddspelare som vi har alldeles för många av. Ska den här sejouren bli längre än förra, då måste saker hända.

Tycker också att vi kan släppa Freddan. Kanske Ante kan vara kvar som andretränare men det här duger inte. Timeout i fel lägen, konstiga uttagningar och usel matchcoach. Han har bara bevisat sig bra i allsvenskan…. Då med Jonathan Dahlén som hänförande. Frågan är vem som egentligen var chef inne i omklädningsrummet av JD och Freddan?

Tyvärr så är det Nubben som är sportchef. Han sparkar inga tränare. Nubben är heller inte jättebra på att få in spelare under säsongen. Hur många gånger har vi inte hoppats på något bra innan deadline för att det sedan inte blev något alls?


Något som är nytt jämfört med senast… Torines.
För Timrå IKs skull så hoppas jag att Torines vågar kliva in så det inte blir exakt samma resa som förra gången med ett försvarsspel som inte fungerar och en direktbiljett till allsvenskan.


Att se laget spela såhär uselt gör ont.
Låst ämne