1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2240893

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Reign in red: det enda jag personligen kan skämmas lite för är att man har kallat Oskarshamn för bonnklubb och fattiga ihopplock till lag när det i själva verket är Timrå som är gärdsgårdsklubben i ligan. SHL-kostymen passar inte Timrå, man kan bevisligen inte anpassa sig och ta dom beslut som krävs för att professionalisera klubben och jag tror som du att det är extremt osannolikt att vi spelar i SHL nästa säsong. Tar man inte drastiska beslut inom dom närmsta dagarna så kan vi hälsa hem till denna säsong, då hinner vi redan vara avsågade och skadeskjutna innan vi kan se någon effekt av en förändring.

Åker vi ner så är det inte ens lönt att försöka gå upp igen innan man gjort läxan och insett vad som krävs av en organisation för att etablera sig i SHL. Ger mig fan på att nubben står och blundar medan vi ligger under med 2-8 mot leksand på hemmaplan och drömmer om när Manderville kommer in mot Modo i första matchen och få avgöra på straff, raggarhockeyns svunna tid.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Olle:

Lider med er i återkomsten till shl. Det ser verkligen inte bra ut. Det som är positivt är att det bara gått 80% av serien så finns tid att vända.

Problemet är att detta kommer kräva tuffa beslut, spendera pengar son man kanske inte har samt chansa på spelare man inte har scoutat riktigt.

Ett tufft jävla läge helt enkelt.

Man ser ju en tanke bakom lagbygget och jag tyckte inte det såg så dåligt ut, man byggde på defensiv och hårt jobb och detta tycker jag är rätt av en nykomling. Problemet är att freddan och ante inte får ut nått av materialet.

Sedan undrade man ju vad nubben tänkte när han lovade play in, det kan vara det största misstaget snacka om att sätta press på laget och sig själv. Nu kan han ju inte skydda sig genom att säga att ni ska undvika kval mm, han har ju själv satt målet för godkänt, därför måste han agera när ni ligger sist och ska nå play in. Nu är han tvingad till tuffa beslut och börja spendera pengar. Fattar inte hur någon så erfaren som nubben kunde sätta sig själv i denna fälla. Hade ju varit bättre att säga att målet är att klara sig kvar och etablera sig över tid. Då hade han kunnat varit kall och väntat ut marknaden och lagets prestation, nu är han tvingad att agera för att inte framstå som han har noll koll.

Själv tror jag ni vänder detta och med 2 omgångar kvar kommer ni spela ner Dif och lhc till kvalet.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Olle: Nånting måste väl hända hoppas jag, jag tror både Timrå som förening samt ledare och Torines inser att om vi åker ut igen trots att dom haft som öppet mål att etablera Timrå i SHL den här gången, så kommer publiken också svika tillslut.. vilket den redan börja göra.. Nä hoppas dom inser att detta inte håller.. Förändringar måste göras, och det NU..
Låst ämne