1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2241168

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Labban: Ja klart det går att vända, kolla på Oskarshamn och deras förluststreak förra säsongen. Inte många som just där och då kanske trodde de skulle slippa kvala. Dock värvade de sig ur krisen, Nubben måste det med, den bistra sanningen..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Sputnik: Det bästa är om Nubben hittar spelare så fort som möjligt så spelare/spelarna hinner komma in och göra skillnad.

Tycker det är uppenbart att vi saknar en härförare i offensiven, tappet av Jonte som den naturliga ledaren har inte spridits ut på flertal spelare som en del spekulerade i.
Gärna en center och forward in,
Sen nån back in och ut med Bohm och eller Erixon..

För att ta backsidan så hade nog Didde varit det om han var hel, fast å andra sidan har vi Svensson som imponerat rejält på mig. Sen förstår jag att Svensson kanske är rätt ödmjuk och inte haft en rejäl säsong i SHL innan, rätt självklart att han inte kommer in och domderar över spelare som har varit på betydligt högre nivå.

Svensson dessutom den Enda som inför igår hade plus i statistisken? Det är väldigt starkt med tanke på hur övriga laget sett ut. Tycker man bör sätta Zajac eller LaLeggia ihop med honom faktiskt.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Det märkliga är ju att spelare som Tim Erixon och Oliver Bohm, som visat på klass tidigare i SHL, havererat totalt i Timrå. På papperet ska våran backsida vara hyfsad för SHL, men framåt är det tunnare. Jag tycker ändå att laget borde kunna prestera bättre än det gör men det material vi har och att vi skulle behöva ett annat spelsätt. Men absolut, vi lär behöva få in klart bättre lirare framåt också.

Sen är det ett under att en del spelare verkar gå på halvfart i backcheck och liknande, det måste vara 100 % som gäller i alla matcher. Det gäller framför allt för oss som nykomlingar och där verkar det vara problemt med ledarskapet i båset/på plan.

Det lär ju inte vara en enstaka lösning som gäller för att få ordning på laget den här säsongen...
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Sputnik:
Kanske börja bli dags att "skramla" ihop lite friska pengar till en "värvnings kampanj"?
Kan vi väll försöka med, det har ju funkat förut!
Någon måste väll visa att vi inte ledsnat på vårat "lag" ännu!
Så då får vi väll gå i spetsen!
TIKARE I LHC LAND!!
Hoppas på vinst imorgon!
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Sputnik: När man ser på kommentarera hos er så verkar det inte var skoj att lira i SHL. Bara ångest och oro. Skojigare när ni var i HA och vann många matcher.
Låst ämne