1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580552 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244662

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Molinders arbetstitel lär väl få en mer tydlig benämning med tiden, men jag håller verkligen med i sak. Problemet är inte hans roll i sig, det är snarare att man skulle behöva ytterligare personer. Men då förutsätter jag att analysdelarna just nu blir lidande, vilket jag inte vet något om. Det är mycket man inte vet runt Nubbens små arrangemang också, för några år sedan tror jag t.ex Niklas Nordgren hjälpte till med scouting. Så kanske det fortfarande är, jag har ärligt talat ingen aning.

Men som sagt: utåt sett har vi två huvudtränare och en Molinder som sysslar med lite annat, oklart vad. Hade den här säsongen inlett bättre än vad som blev fallet hade man nog hyllat den tillsättningen mer då den inte följer SHL-normen, men just nu framstår det som att vi går väldigt kort om folk. Det hade varit bra (eller ett krav, snarare) med någon som jobbar med analys/scouting då det kommer behövas oavsett serietillhörighet nästa säsong, i och med att HA från och med i år jobbar med samma verktyg som SHL. Men, återigen: det är möjligt att vi redan gör det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag tror (vet inte men spekulerar) att Molinders roll är att identifiera brister eller saker som går att utveckla på individnivå för att avlasta Freddan och Ante som mer ska hålla sig till laget. Sedan hur han jobbar konkret är svårt att veta, han kanske focuserar på en eller några spelare åt gången och verkligen följer alla deras förehavanden på isen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Precis. Det känns inte som att det är en hum-bug-roll man var i behovet av när vi gick upp utan en tydlig roll, oavsett om det är individuell eller en renare assisterande tränare så att säga.

"Gunno" är ju ungdomsansvarig/liknande i Modo nuförtiden. Men överlag har jag lite svårt för det här "gamla spelare hjälper till lite på sidan om"-rollerna. Fasen, ge Jimmy Hamrin en scoutroll istället! Visserligen är han ju mest inriktad på juniorsidan, men nog skulle vi behöva lite nya röster där också... Och med hans hockeyöga skulle han gott nog räcka till för att ge input på eventuella värvningar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ja ha lössningen på probleme!!
Skick dom till hjärnskrynklan allihopa!!
Att Álvaroz Ä på väg bort ä int konstigt!
Trivs mann int å bar tramp vatten!!
Ä dä bättr å bar åk å hitt sä själv i någe annat lag 👍
Vårt lag finns dä Inge glädje å kuk i…
Två säsong i HA å dä flöt på å dä va så mycke glädje o lycka nä vi gick upp!!
Nu ä vi tebacks till Rut 1..
Fast dänna rundan ä bedrövlig redan ifrån bönan!!
Finns dä någe tanke i föreningen ell ska vi bar Lunn omkring å bli pissade på i 52 rundor?
Å sen tro att vi ska vinn Jumbofinal helt under is?
Nä ryck upp er nu för fan!!
Kommentera