1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580594 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244753

Sv: Apropå nånting...
Laken: Djurgården agerar då tabelläget är allvarligt och det sänder starka signaler om att man vill se en grundläggande förändring (ingen kosmetikalösning). Man visar handlingskraft och har

1 Identifierat problemen (tex kan inte "sätta" försvarsspelet, konstiga laguttagningar, får inte ut max av spelarna, dålig speladisciplin mm)

2 Tagit fram olika lösningar (kicka sportchefen, tränare, spelare, vaska om i laget, förbätta träningarna mm)

3 Valt den bästa lösningen för föreningen och supportrarna.

Det som oroar mig är att Timrå inte har förmågan att göra grundläggande förändringar utan endast kosmetikalösningar.

– Vi har inte motsvarat förväntningarna och det är mitt ansvar. Som huvudtränare är jag 100 procent ansvarig för hur spelarna presterar, säger Barry Smith själv.

– Genom att jag kliver av som tränare så hoppas jag att en positiv förändring sker och att spelarna i laget nu kommer tillsammans och tar ett större ansvar i sina prestationer
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Kanske det bästa som inlägg som skrivits här inne.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Jag vet inte jag, historisk sett har det sällan fungerat att sparka tränare. Brynäs och Modo har ju sparkat otaliga tränare utan att få det att fungera särskilt bra. Sparka för sparkandets skull och få in "ny energi" tror jag inte på. Däremot om vi i nuläget skulle kunna hitta en kompetent tränare att bygga kring långsiktigt, varför inte.

Man blir ju verkligen frustrerad av hur spelet sett ut och att inget kommuniceras. Samtidigt så är vi nykomlingar med väldigt dåliga förutsättningar i och med fallskärmen och att vi blev klar för SHL rekordsent så att vara i den sits vi är i kan knappast vara en högoddsare.

Något måste göras och jag hoppas först och främst på en eller två kompetenta forwards. Tycker vi har en backbesättning som borde kunna spela bättre och förhoppningsvis med Didrik tillbaka och med Zajac och LaLeggia splittade kan backarna hitta det spelet. Kan vi ha ett tyngre anfallsspel där vi kan hålla puck mer offensivt blir det också mindre press på backspelet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Ska jag och SMÅLAND ta över?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Det är för mycket kompismentalitet i Timrå tror jag. Man tar helt enkelt inte gärna några obekväma beslut
Kommentera