1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578036 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244804

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Jag vet inte jag, historisk sett har det sällan fungerat att sparka tränare. Brynäs och Modo har ju sparkat otaliga tränare utan att få det att fungera särskilt bra. Sparka för sparkandets skull och få in "ny energi" tror jag inte på. Däremot om vi i nuläget skulle kunna hitta en kompetent tränare att bygga kring långsiktigt, varför inte.

Man blir ju verkligen frustrerad av hur spelet sett ut och att inget kommuniceras. Samtidigt så är vi nykomlingar med väldigt dåliga förutsättningar i och med fallskärmen och att vi blev klar för SHL rekordsent så att vara i den sits vi är i kan knappast vara en högoddsare.

Något måste göras och jag hoppas först och främst på en eller två kompetenta forwards. Tycker vi har en backbesättning som borde kunna spela bättre och förhoppningsvis med Didrik tillbaka och med Zajac och LaLeggia splittade kan backarna hitta det spelet. Kan vi ha ett tyngre anfallsspel där vi kan hålla puck mer offensivt blir det också mindre press på backspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
fantasilos: Dock sparkade ju faktiskt Nubben Peo Larsson till förmån för Lars Molin 2002 varpå vi klarade kvalserien. Minns inte om han också sparkade fågelholken eller om denna avgick själv men Tommy Andersson kom väl in då och räddade oss i kvalserien 2012. Så visst finns historia om lyckade tränarbyten i Timrå i relativt modern tid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
fantasilos: Timrå har ju typ 40 omgångar på sig att sätta spelet. För plats 12 lär de inte ta som det ser ut. Så freddans ”tålamod” gäller kanske just det, att bli som bäst på slutet.

Värva en målis som kan spika igen i nervmatcher och behåll humöret på gubbarna under serien. Kanske Freddan är exakt rätt tränare för detta? 🙂
Kommentera