1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580394 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2245454

Sv: Apropå nånting...
Någon fler som hört ett rykte om att organisationen fått tre matcher till att vända/förändra/förbättra (då ska den förra matchen mot FBK vara inräknad) innan man kraftfullt agerar eller officiellt uttalar sig om en ny plan?

Örebro hemma och topplaget Leksand borta alltså, om det ligger något i det ryktet.

Annars är det som sagt en jobbig tystnad just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Tystnaden är i det närmaste ett hån mot oss sponsorer och supportrar. Jag som trodde Timrå IK ville vara en öppen och transparent förening…
F-n en intervju på hemsidan eller vad som helst!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Stämmer bra överens med mina iaktagelser att Freddan såg extra pressad ut under FBK matchen. Det kan mycket väl vara så att han har ytterligare 2 matcher på sig att leverera annars byter man tränare. Bör vara rätt ok chans hemma imorgon mot Örebro när Lodin och Strömberg är tillbaka. Leksand borta blir svårare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Själv hörde jag att om 3 omgångars så skall man fundera på om man skall agera, fast man skall man ändå vänta 5 omgångar till efter det då det faktiskt kanske vänder, annars skulle man vänta 10 omgångar till efter det och ta det STORA beslutet att Rajaniemi sadlar om som forward och LaLeggia hoppar in i mål!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Om det stämmer så gissar jag på att det är på Torines initiativ. Han är väl den enda med en objektiv syn på hur föreningen bör skötas, då han kommer utifrån och inte avlats in i kompisgänget ännu. Vågar någon i föreningen ta tuffa beslut är det nog han, är min känsla.

Obs. Endast spekulationer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: man kan ju hoppas att det stämmer!
Kommentera