1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2245470

Sv: Apropå nånting...
Känner negativiteten inom mig växa dag för dag just nu.

Det finns givetvis mycket positivt med klubben också, men i nuläget är det inte det man tänker på i första hand. Jag väljer att se det som passion i denna tuffa tid, i negativ bemärkelse tyvärr.

Men jag önskar att klubben kunde visa lite jävlar anamma och vilja, istället för att ge intrycket av att man bara lägger sig ned och dör. Det är klart som fan det föder en frustration som supporter när man sitter på sidan och bevittnar vad som sker utan något som helst klargörande från föreningen vad som försiggår, mer än att vi ska acceptera läget och hoppas på det bästa.

Släpp offerkoftan för fan! Antingen tar man till sig av kritik eller så tar man åt sig av kritik. Det känns som klubben gör det sistnämnda. Vart är handlingskraften?

Vi supportrar är klubben, utan oss existerar den inte. Varför är vi inte involverade och varför är klubben inte transparent i kommunikationen kring situationen?

Det är inte år 2000 längre. Det räcker inte med att kommunicera via lokaltidningen. Ut med språket! Ge oss hopp, eller döda vårat hopp. Jag skiter i vilket så länge det kommuniceras vad planen är, så man slipper sitta här ovetandes och känna en frustration som växer sig starkare för varje dag som går när klubben har huvudet i sanden.

Är vi supportrar tagna för givet eller vad är problemet? Jävlar vad frustrerande detta är, har som supporter aldrig upplevt ett större antiklimax än denna skitsäsong och det man får höra från klubben är att man ska ha tålamod.

Vilket jävla hån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Timrå IK har nog haft lite för mycket svågerpolitik i föreningen. Hoppas Torines kan förändra detta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Ja att Nubben inte skulle vilja säga utåt vad han letar efter på marknaden för konkurrensen från andra SHL lags sportchefer köper jag inte.
Känns aom övriga spirtchefer är extremt tydliga med exakt vad de söker på marknade nuförtiden.

Utan oss supportrar och sponsorer är föreningen ingenting, skulle uppskattas om Nubben kunde vara mer rak och tydlig utåt. För nu pyr det från alla håll och kanter och det tjänar ingenting till! Fram med korten på bordet nu så nån fattar nånting om vad som pågår, för just nu är tystnaden mördande..
Kommentera