1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581783 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2245788

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: även om det tar emot att säga det, så håller jag med i det du skriver. Det skulle kunna vara så mycket bättre, men Timrå står kvar på perrongen medans tåget går. Och så har det varit i många år nu. Det har varit fel folk i föreningen för länge. Titta på Rögle, jisses vad allt är proffsigt där. Till och med lilla Oskarshamn har sprungit ifrån oss. Vi hade inget att göra förra ggn vi var i SHL, och vi har inget där att göra nu heller. Nubben har tappat det här. Freddan skulle få gått då vi åkte ur sist. Vi är en dinosaurie i slowmotion som slagit oss för bröstet alltför länge.
Vi är inte bättre än så här..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: mkt gnäll hela tiden, tror ingen är nöjd med varken poäng eller spel hittills, förändringar bör och kommer nog ske men måste väl vara realistiska också. Ev förstärkningar ska tillföra mkt till laget och utbudet på dessa är begränsat och viss konkurrens om de som finns får man förmoda, och läget just nu lockar nog inte alla heller.

Ang Oskarshamn får de nog vara glada att första säsongen i shl blev avbruten, snacka om att de fick en andra chans. Ungefär det man får hoppas på med timrå just nu, att på nåt sätt överleva första året och sen försöka bygga vidare på det och det kommer knappast gå om alla överger laget och ger upp redan nu!

Mkt kan fortfarande göras betydligt bättre det är nog alla överens om, får väl välja att se det som nåt positivt istället för att gräva ner sig mer än nödvändigt i nåt rundgångsältande!
Kommentera