1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581338 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2245723

Sv: Apropå nånting...
snushane: Jag tycker SHL är rätt meningslöst för vår del, det är helt klart för djupt vatten för en sån här liten förening. Vi har inte underlaget rent ekonomiskt och inte heller tillräckligt stor fanbase. Vi kan på sikt aldrig överleva här. Personligen ser jag gärna oss i HA ist, det är betydligt roligare att se sitt lag i rätt omgivning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: även om det tar emot att säga det, så håller jag med i det du skriver. Det skulle kunna vara så mycket bättre, men Timrå står kvar på perrongen medans tåget går. Och så har det varit i många år nu. Det har varit fel folk i föreningen för länge. Titta på Rögle, jisses vad allt är proffsigt där. Till och med lilla Oskarshamn har sprungit ifrån oss. Vi hade inget att göra förra ggn vi var i SHL, och vi har inget där att göra nu heller. Nubben har tappat det här. Freddan skulle få gått då vi åkte ur sist. Vi är en dinosaurie i slowmotion som slagit oss för bröstet alltför länge.
Vi är inte bättre än så här..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: rätt få som todde Leksand skulle lyckas med men det har vi ju gjort så här långt. Ser oss mycket häldre som ett topp lag i shl än ett topplag i ha.

Lyckas Oskarshamn kan ni med. Jag ser väldigt gärna timrå i shl och hoppas på riktigt att ni hänger kvar. 2a året blir mycket enklare.

För fan kämpa timrå och gå på matcherna det skapar förutsättningar inför nästa säsong var inte en pinsam supporter som sitter hemma och va tjej sur. Stötta laget i med och motgång 👍
Kommentera