1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580390 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2250627

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
Sputnik: I korta drag:

Att förändringar på ledarsidan inte är att föredra utan att kontinuitet är vad som bringat framgång hos de flesta elitlag de senaste 10-12 åren.

Att snarare än att sparka ledare skulle kompetens behöva tillföras, stöttning till tränarna. Så ser det oftast ut hos de större klubbarna, att tränarna där har det stödet.

Att det bästa vi kan hoppas på är att grabbarna kan uppvisa desperation och få till det under 60 min så de får vinna några matcher. Att de är värda det och att det skulle förändra mycket.

Ungefär så
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
Nu är det tuffa tider att vara Timrå supporter. Men visst är det skönt att det river upp starka känslor i både med och motgång . Då vet man att man älskar sitt lag , man bryr sig och och har synpunkter på allt och alla och så ska det vara.
Vi vill att Nubben ska presentera några nya ”frälsare” omgående och det skulle han nog själv också vilja. MEN......var finns dom att köpa.....vi väl inte chansa och ta hit några som kanske inte tillför något alls utan bara kostar pengar. Det är svår det här men jag får nog trots allt lita på Nubben och att han vill Timrås bästa tvivlar jag inte en sekund på.
Ha hoppet kvar alla Timrå vänner för det kommer bättre tider. Och kanske pandemi parollen ” håll i och håll ut ” passar in här också.

I kväll blir det tre poäng och på lördag fyller vi på med ytterligare tre friska poäng mot Brynäs.

Heja Timrå och kämpa på alla Timrå vänner håll humöret uppe
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
mikenomad: Och nä, jag håller inte helt med Göran. Jag tror verkligen att en förändring på tränarsidan är vad det här laget först och främst behöver. Bland mycket annat naturligtvis, som spets framåt t.ex
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2021-11-02
Galló tror jag skulle vara en kanonvärvning! Han är en spelartyp som står upp för laget och retar gallfeber på motståndarna. Vi behöver både den typen och poängspelare!
Galló IN - Olofsson OUT?
Låst ämne