1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2253309

Sv: Apropå nånting...
covfefe: Nyheten kommer från en st-artikel som lades ut igår. Inget märkvärdigt. Något dom haft koll på och lagt undan pengar till sedan tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Alla har inte ST… jag bor inte kring Timråområdet längre och prenumererar således inte på lokaltidningen där. Så det var nytt för mig. Kan tycka att klubben borde fokusera på att äga sina egna nyheter och nyttja play-kanalen bättre. Att alla nyheter allt som oftast hamnar bakom en betalvägg hos ST.nu känns fel.

Men som du säger, ingen fara på torpet. Torines sa i den länkade artikeln att dessa pengar inte påverkar möjligheten att värva.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Allt verkar vara frid och fröjd sen vinsten mot Brynäs. Laget fortsätter att jobba på "detaljer" och det enda som hänt är att Liljegren lånas ut till Västervik. Känner personligen att luften har gått ur en lite när bara hör gamla klyschor upprepas. Det är väl lite vänta och se och upp till bevis efter uppehållet-känsla just nu. Jag orkar nog inte kolla många matcher till om laget fortsätter spela helt utan överbelastning och press i försvarsspelet.
Kommentera